Balladi 1 – Uusi single ja video 14. 6.

Balladi 1Yli kaksi vuotta sitten uutta materiaalia viimeksi julkaissut SMG marssittaa digijakeluun singlen “Balladi 1” perjantaina 14. 6. – Emoalbumia saa odottaa vielä ensi talveen mutta tämä kappale piti saada ulos nyt, kesällä. Tajuutte sit ku kuulette. Ja joo, on aika erilaista mutta koettakaa kestää – folklevytrilogia tuli vähän niinku valmiiksi jo. Tätä voi sentäs tanssia hidastettuna!

Kokkosen ja Melasniemen ohjaama, käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama video juhlistaa yötöntä yötä, pari- ja yksintanssia ja sitä kuinka pohjalta on kauneimmat näkymät ylöspäin. You’ve had the feeling, now see the movie!

(P.S. joku ensisoitto/näyttö edellisenä päivänä 13.6. ehkä tulee kuulumaan juonikkaaseen mediastrategiaamme, mut ei tiedä vielä mikä saitti tai kanava.)

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja