Qstock, Oulu 31.7.2010

Tässä oli semmoinen tavallisesta villisti poikkeava logistinen rakennelma, että keikkabussin sijaan kiiruhdimme aamukuuden Oulun junaan – avant gardenamme Jukka ja Antti, jotka olivat lähteneet pakuttiautolla jo ed. iltana. Junassa oli tolkuttoman kylmä – VR:n vaunujen ilmastoinnista vastaa varmasti joku inuiitti. “Prego – pala Italiaa matkallasi” luki ravintolavaunun seinässä, ja meni kyllä tovi, ennen kuin tajusi että sillä tosiaan yritetään ehdottaa matkustajalle, että tässä nyt olisi tämmöinen Prego-niminen italialainen ravintola. Rieskataskussa kieltämättä oli vähän pestoa, okei.

Paikalle ehdittiin Jätkäjätkien lopettaessa, niin, ettei luppoaikaa juuri jäänyt – kamat pystyyn, hengennostatushuuto takahuoneena toimivassa early 80’s -asuntovaunussa- ja takaisin lavalle. Keikassa oli vaikka mitä vikaa: Terhi unohteli sanoja, minä rakenteita ja yksinkertaisiampiakin kolmisointuja – sekä biisijärkän. Ilma oli pilvinen ja savukoneen tuuletin tuntui tarpeettomalta lisältäviileänä päivänä. Muutenkin me, toisin kuin vaikka Boycott tai Uriah Heep – ollaan aika vähän savukonebändi. Mutta Hautojen yli meni sika hienosti, samoin Hölmö rakkaus ja encore Valmis. Ja loppupäivän satoi, joten ei valiteta säästäkään.

Anssi, (Kössin tuuraajana ollut) Tommi, Paapu ja minä (taas me – mitä vittua?) katteltiin vielä Tuomoa,Mariskaa, Ismo A:ta ja vähän Jenni Vartiaista. Sitten hotellille ja tuttu Oulun kierros: intialaisesta Karaoke Bariin, jossa meikkis säväytti evergreenillä “Kalliolle kukkulalle” – ja UB-harvinaisuudella “Kalpeat kasvot”! Illan mittaan paikalle tuli Mariska, Puppa J, Jenni V., Stam1noita ja Amoja – and it was a maaaarvelous party!

Paluujunassa seuraavana päivänä vedin “Pregon Antipastot”. Jep jep.

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja