Savoy 19. 10. 2011

Keikkapäiväkirja palailee pätkittäin:Savoy 19. 10. 2011

Pitkästä aikaa konserttisalityyppinen keikka, ja muistaakseni ensimmäinen kerta ikinä meille Savoy-teatterissa. Jukalla ja Joelilla kova flunssa mutta muuten tähdet oikeassa asennossa. Edellisenä päivänä käytiin oikein treenaamassa kaikkea harvinaista extramatskua Hitsvillessä.

Soundcheckissä kokeiltiin vielä Liian laiha rakkaani -kappaleen tangoversiota, johon Anssi oli tehnyt oikein “laputkin”, mutta se sitten jäi. Antti soitti muutaman biisin kajonilla, mikä siis on semmoinen albatrossinpöntön näköinen päälläistuttava rumpu, joka kuulemma kuuluu oikeastaan samalle kiellettyjen soittimien listalle chimesin kanssa – mutta oli se musta ihan hauska, vaikka Jukka pyöritteli silmiään.

Savoy 19. 10. 2011
Yleensä ja nytkin konserttisaliympäristö jättää lavalle pienen vierauden tunteen yleisöön nähden. Niin ehkä nytkin, ts. flunssan läpi en ollut koko ajan aivan varma onko koko sali nyt ihan hyppysissä, mutta ilmeisesti oli. Setin rakenteessa olimme hylänneet normikeikan draaman kaaren (ensimmäinen täyspitkä veto ilman Hölmöä rakkautta niinku ever) – ja luotimme enemmän yksittäisten biisien vangitsevuuteen, yksi kerrallaan ja peräkanaa. Ihmeellisimpinä erikoisvetoina oli varmaankin Rauhan laulu ja Itkevä lintu, jotka katosivat liveohjelmistosta noin 36 tuntia Missä olet Lailan? julkaisun jälkeen. Viimeistään keikanjälkeinen palaute sai sitten uskomaan että oli se ihan sairaan onnistunut ilta – kiitos kaikille! Roudaus suoritettiin salamoiden ja rakeiden myrskyssä ja illaksi päästiin vielä Manalaan porukalla syömään.

 

1. Nils
2. Casablanca
3. Se sitä ja se tätä
4. Missä olet Laila?
5. Lissabon
6. Itkevä lintu
7. Hautojen yli
8. Rauhan laulu
9. Näin minä vihellän
10. Ruotsiin ja takaisin
11. Omenankukan terälehtiä
12. Katu päättyy aurinkoon
13. Tahdon uudet silmät
14. Marjaana
15. Ilman sinua olen lyijyä
16. 100 KM ouluun
17.  Banjo

+ Lopulta olemme kuitenkin yksin
+ Liikaset
+ Valmis

+ Minne katosi päivät

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja