TERMINAL 2 ennakkotilaukset & -maistiaiset

Guys and gals! 31. tammikuuta julkaistava Terminal 2 on ennakkotilattavissa iTunesissa ja Levykauppa Äxässä. Äxästä saa siis fyysisen tuotteen matkaan exklusiivisen t-paidan. Lisäksi huomionarvoista on kiehtovan Terminal 2 -teaservideon julkaisu YouTubessa. Vidskan on leikannut kasaan Joel ja se kandee katsoa luurit korvissa, valot poissa, fullscreeninä ja moneen kertaan.

Mitä muuta? Just oli ekat treenit uuden kiipparistin Olli Äkrään kanssa ja paremmalta kuulosti kuin koskaan aiemmin tässä vaiheessa ennen kiertueelle lähtöä. Lavasta tullee enemmän semmonen synametsä kuin aiemmin. We’ll see. Keikkakalenteriin tipahtelee vielä varmaan muutamia keikkoja, mutta hyvältä näyttää jo nyt. Kouvola ja Lahti noin esimerkiksi on meille vähän eksoottisempia pitäjiä. Nähdään tien päällä.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y2-VYR-uhlw[/youtube]

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja