Feastarikesä starttasi!

Vaikka koko yhtye oli Finlandia-talolla kannustamassa, kruunattiin Antti lopulta vain Maestron perintöprinssiksi (kaiketi, jos Moona-Liisa Malvalehto ryvettyy vuoden aikana musiikkiskandaaleissa, ottaa Antti Maestron tehtävät hoitaakseen), mutta keväkiertue saatiin kaikessa lyhykäisyydessään valmiiksi selkeästi voittajina. Siitä lisää comebackin tehneessä kiertuepäiväkirjassa!!!

Ja heti perään tuli kesäkuun ainoa keikka Provinssin päälavan sunnuntaissa. Josta laveammin myöhemmin virallisen kiertuepäiväkirjamerkinnän muodossa, mutta sanotaan että satoi, paistoi, nauratti, itketti ja yhtään bändiä ei nähty! Ja nyt kun vauhti on päällä, on hyvä vetää seuraava keikka heti tossa heinäkuun viides! Huhhuh mikä tahti!

PS. Rokkikaupassa Joelin suunnitelemia Manner t-paitoja ja mitä tunikoja noi on!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja