Kakkonen on ykkönen!

Kakkonen on ykkönen!Oi juhlikaa! SMG:n punaolkaturpiaalit pyrähtivät toisiksi ylimmälle oksalle Suomen virallisella albumilistalla – toisintaen näin Palatkaa Pariisiin! -levyn listadebyytin. Edelle ehti ainoastaan ihastuttava Jare & VilleGalle – onnittelut heille ja vuolaat kiitokset kaikille Mantereen ostaneille!

Meikkikset lähtee – jahka enteriä painan – kohti Turkua, juhlimaan listamenestystä ja soittelemaan Klubille. Ja sama lauantaina uusiks Tampereella. Ja sori, uudet paidat ei taida vielä olla tällä reissulla mukana, mutta niitä voi piakkoin tilata rokkikauppa.comista, niinkuin Manner-jättijulisteitakin.

J

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja