Sellosali, Espoo 23.9.2009

Espoon sellosali oli aikanaan näyttämönä mainiolle SMG feat. Ilmari Pohjola -erikoisvedolle, se oli joskus silloin Lailan ilmestymisen jälkeen. Akustisesti tämä oli vaikeampi tila kuin muistimmekaan, ja keikkana jotenkin epäintensiivisempi ja laimeampi kuin edelliskertainen (tai taannoinen Juhlaviikko) – olkoonkin että tilaisuus oli loppuunmyyty, ja Kössi pääsi soittamaan useammassa kapaleessa täysimittaista Yamahan flyygeliä. Yhtä uutta kappaletta kokeiltiin soundcheckissä muttei vielä ollut tarpeeksi hautunut, joten vetämättä jäi. Anssilla oli joku korkeakuumeinen sika- tai muu influenssa, joten se oli aika lääkehuuruissa. Keikan tietty laimeus saattoi toki olla pääni sisäistä, koska sekä yhtyetovereiltani että Facebook-sivuiltamme myöhemmin sain kuulla paljonkin kehuja. Kiitos niistä!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja