Ankkarock 1.8.2009

Ankkarockissa piti sataa kaatamalla kaikkien ennusteiden mukaan, mutta vaikka bussilla Korsoa lähestyttäessä näytti taivaanrannassa koko ajan vaanivan Mordorin pilvimassa, pysyi sää oikeastaan ihan mallikkaana. Ankanpoikarockarit Korsolavan avaajina olivat tänä vuonna aivan poikkeuksellisen kovatasoisia, ja vaikka meidän settiin ei kuulunutkaan Deep Purplen Burnia, kaitpa mekin oltiin ihan mallikkaita. Jotenkin semmonen levytempoinen esitys kyllä oli, vähän vedenalainen tatsi soitossa. Mutta en kyllä muista yhdeltäkään vuodelta mitään napakymppisuoritusta näistä kinkereistä. Eli mikä vittu meitä oikein vaivaa? Tai Korsoa?

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja