Tammerfest, Tampere 8.7.2009

Tampere, Suomen napa, otti meidät viimeksi vastaan ylellisen suopeasti ja hurmoksellisesti. Kevätkiertueen Yo-talon keikka on jäänyt kyllä all time top ten listalle – tai paskan marjat: Se oli maailman historian paras minkään bändin keikka ikinä. Siksi tuntui vähän kinkkiseltä tulla Hotelli Ilveksen matalalle lavalle laittelemaan kamoja pystyyn: Keikkapaikan feng shui on vaan snadisti päin vittua joka suhteessa. Ja vittu Amarillossa sai odottaa ruokaa puoltoista tuntia eikä se nyt niin vitun maukas se kanaburger sitten ollut. Ja sitten vielä tämä:

Hotellin ylibuukkauksen takia osaa meistä pyydettiin majoittumaan 19. kerroksen näköalasaunasviittikompleksiin. Kuten kuvista näkyy, fiilarithan siinä meni. (Ylimmässä kuvassa Antti ja Miikka muotoilevat valituskirjetää hotel managementille saunatohveleiden värivalikoiman kapeudesta)

No, itse keikka ei kyllä kuulunut suosikkeihin, viime aikojen mittakaavalla jotenkin apaattinen veto. Vaikka ylesö oli siinä nenän edessä, ei siitä jotenkin saanut otetta. Paapu kyllä sanoi olleensa kovastikin tyytis, ja samoin Anssi. En sitten tiedä mistä kiikasti, mielummin olisi ollut jossain ulkovenuella, tai sitten vaikka siellä Yo-talolla. Täällähienoa tilannetajuttomuuta osoittanut DJ paukautti perinteisen yökerho-trancehittiputken soimaan välitttömästi keikan jälkeen.

Kössiä paikkaamassa ollut Rasmus hoiti tonttinsa hienosti, kiitos Rasmus!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja