Status Goes Fest, Forssa 3.7. & Ruisrock, Turku 4.7.2009

Jonna Tervomaa on Forssasta.

Sieltä lähdettiin vielä yötä vasten Turkuun. Kello kolme Hotelli Börsin edessä astui tilataksista kadulle Mike Monroe. Me menimme nukkumaan. Päälava oli autio ja ranta tyhjä saapuessamme lauantaina alueelle. Soundcheckiä tehdessämme paviljonkilavalla veti Rubik ja sää oli hivenen epävakaisen oloista. Setin aikana kuitenkin jopa aurinko pilkisteli, yleisömeri oli valtaisa ja olipahan vaan aivan mahtava keikka ja vastaanotto. En sitten tiedä mitä me ollaan tehty tällaista ansaitaksemme!

Viikonloppu oli muutenkin suurta musiikin juhlaa. Itse missasin Teharit alkutahteja lukuunottamatta (Ankassa sitten), mutta Eput – joiden levyjä omistan nolla kapaletta – olivat vaan aivan vitun käsittämättömän valtiomiesmäisen vaikuttavia. Ja seuraavana päivänä ehti tiirailla Anna Puuta, Joensuu 12345:tä (erittäin hieno droneversio I’m on Firestä), Les Corpse De Francois Mitterrandia, Soul Captain Bandia (täydellinen) ja Calexicoa (ehkä pettymys?). Gogol Bordello kuulosti saksalaisilta juomalauluilta Scooterin vetämänä vaikka kaitpa siinä joku mustalais-klezmer-punk -estetiikka oli hakusessa. Mutta hienot festarit.

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja