Mustakari, Kokkola 26.6.2009

Bussin saapuminen Kisiksen parkkipaikalle viivästyi jonkin tovin, sillä Hakki joutui käymään aamulla korjaamassa jotain kampiakselin tulppahihnoja tms. Matkan varrelle sattui vielä toinen varikkopysähdys dieselkardinaaliakselin ilmapussien tyhjentymisen tms. myötä. Vietyämme meidät kisapaikalle Hakki lähti viemään bussia korjaamolle vaihdelaatikon potkuri-inhalaattorin vajaasyötön takia.

Mutta sää oli aamusta iltaan loistava, yleisö ihanaa, keikka kiva ja auringon pikainen käynti horisontin alla kaunista katseltavaa. “Joisin viskin ja nousisin” ja “Näin minä vihellän matkallani” muistan varsinkin menneen erityisen tomerasti. Hotelli Kaarlen Karaokessa esiintyivät Terhi (Jos rakastat), Antti (Toiset meistä), Paapu (Jäätelökesä) ja Wings of Changella potin räjäyttänyt Kössi.

Mustakari, Kokkola 26.6.2009

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja