Bar Kino, Pori & YO-talo, Tampere 14.-15.5.2009

Hello Pori – kaupunki, jota porilaisnuoret pakenevat musiikin maailmaan! Taas täytettiin jotain helvetin Viikonvaihde-ristikkoa koko matkan Bar Kinoon, jossa taas tehtiin huolellinen sound check ja blaa blaa blaa. Ja hotelli Amadon tiiliset kaariholvaukset blaa blaa ja Dingo ja Yö blaa blaa…

Mutta siis keikka oli hyvä ja väkeä paljon. Minä ja Terhi ja Nykänen oltiin ehkä vähän sitä mieltä että hitaasti lämmennyt esitys mutta Paapu ja Antti että mahtava meno. Kiitos lämppäyksestä Icons Of Elegancelle eli Växby Brothersille – tuolle ajattelevan naisen VHB:lle. Thank you Pori.

Visiiri kohti Tamperetta siis! Universumin ensimmäinen SMG-keikka soitettiin nimenomaan YO-talolla, joten historian siivet läpsyy nyt kyllä kovasti! Viime vuosina Tampereen keikat on ollut Tulliklubilla tai Pakkahuoneella, mutta kiva paikka tämäkin – vaikka keskilattia jotenkin humisikin soundcheckissä bassotaajuuksiltaan. Kesken tsekin saapui myös ensimmäiset mallit uusista SMG-paidoista, ja voi pojat että on uneet kledjut ja veijot hinnat! Ittekin ostaisin! Yay!

Artistiruokailu tapahtui perinteisesti alakerran Tiilihovi-ravintolassa. Parsakeitto oli erinomaista, kalakeitto ok, ja pääruokana tarjoiltu vadelmakastikekana jeppiskamaa.

Juuri kun oli orientoitunut siihen ettei viime viikonlopun keikoista voi panna paremmaksi tulee tämä: Loppuunmyyty Yo-talo täynnä rakkautta! Let me hug everyone of you! Vaikka Nilssonin ja Takarivin poikien aikana oli lavalla pientä brummia, joka hiukan vei hetkeksi diipeintä keskittymistä, oli tämä sittenkin parasta, herkintä, lämpimintä, hämmentävintä ja itkettävintä ikinä missään. Loppupuolesta keikkaa Antti sanoi jo tulleen mieleen – dare I say it – Ultra Bran hypervuorovaikutteiset yhteislauluillat, kun koko yleisö lauloi kappale toisensa perään alusta loppuun moitteettomassa vireessä. 10+ kaikille!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja