Ilosaarirock, Joensuu 12.7.2008

Aamukahdeksalta käynnisti karavaanimme kohti Joensuuta – jossa oli epävakaisen paska ilma, oikeastaan meikäläisen henkilökohtaista Ilosaaritraditiota noudattaen. Ruisrockin toistumana edellämme soitti Nakkilan Nosferatu Herra Ylppö ja jälkeemme Hertzenin siskot, joten kotoisa olo oli. Keikka oli kaikilla mittapuilla näistä kolmesta paras, yleisö oli aivan fantastista, sadekin oli lakannut ja voi perkele oli kivaa. Ylimääräistä suspensea keikkaan toi Hanna Tuomelan rekrytointi Paapun paikalle – Paapu oli häissä toisaalla Suomessa ja tässä sitä nyt oltiin lavalla yksien lyhyiden treenien jälkeen… mutta pois turhat huolet, kaikki meni loistavasti! Keikan jälkeen juotiin VHB:n jägerlitra tehokkaana nollauksena viikonlopun koitoksille ja kivaa oli.

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja