Provinssi, Seinäjoki 14.6.2008

Toimittajilla on aina sellainen tapa puhua Provinssista Suomen festarikesän suurimpana ja kauneimpana, joten kaitpa se sitten on, ja kaitpa sitä hieman normaalia enemmän odottaa jos nakki viuhuu. Tyttö-bussimme (sen oikea nimi) kaartoi X-Stagen bäkkärille aika hyvissä ajoin, ja muutama haastattelukin ehdittiin sovitusti tehdä Jipun soittaessa. Teltta oli aivan valtava (jostain papereista luin että kapasiteetiltaan 10 000 katsojaa vetävä) ja lavasoundi checkissä aivan loistava. Nykäsen sijaan etupään miksausta hoiti Jorma Tikka eli Tipi, ja ilmeisen hyvin hoitikin yleisöreaktioista päätellen. Teltta oli ja pysyi täynnä ja tunnelma pysyi katossa. Keskelle iltapäivää sisätiloihin luotu valoshow toi juhlallisuuksiin täysin normaalista puistosoitosta poikkeavan tunnelman. Ja kerrankin taltioivat tv-kamerat pysyivät poissa naaman edestä! (ylen Areenalta löytyy jotain Provinssitallennetta jossa pari biisiä.)

Justicea tuli naama virneessä hieman tsekkailtua, mutta pian Seinäjoen kaupungin kutsu vei bussimme mukanaan. Kotimatkalla oltiin väsyneitä ja onnellisia.

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja