Seurahovi, Porvoo 18.1.2008

Porvoo – henkinen kotikaupunkimme! Koska sekä edellinen, että uusi “kotistudiomme” (Karillo & Mankku) sijaitsevat Porvoossa ja vielä enemmän semminkin kun oma Anssimme on kaupungin omia poikia, oli tänne mukava taas karauttaa. Seurahovi oli ennakkotietojen mukaan – ja paikan päällä katsastettuna – hivenen vieras paikka meille, normaaliasiakaskunnaltaan kuulemma hivenen tanssilavayleisöön kuin rockiin päin kallellaan. Ruotsinlaivamaiset standardihotelliyökerhot ei ole oikein koskaan ollut omin ympäristömme, mutta siitä viis. Ja siitä että PA meni pimeäksi pariin otteeseen checkin aikana. Sähkökatkosten syy ei oikein missään vaiheessa selvinnyt, joten ongelma ratkaistiin olankohautuksella.

Iltamissa ei sähkökatkosta tullut. Keikasta tuli sen sijaan lopulta aika loistava, vaikka Miikka loistikin poissaolollaan (paikkaajana hammondin ääreen pestattu, aiemmiltakin keikoilta tuttu Vesajoen Timo!) – ja Porvoo muisti omiaan encoreiden aikana yleisöstä tarjotulla prikallisella salmareita! Kiitos kaikille!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja