Virgin Oil 7.12. ja Tavastia, Helsinki 28.12.2007

Vuoden 2007 keikkapäiväkirjat alkoivat muutamalla unohduksella, ja niin ne myös päättyivät: Allekirjoittanut siirtyi skribentin ominaisuudestaan joulukinkun ja silmävammojen pariin, ja kaksi huomattavaa keikkaa jäi laveasti kuvailematta. Muistellaan näin vuodesta 2008 käsin vielä, että molemmat keikat olivat varsin loistavia – ja häkellyttävästi loppuunmyytyjä. Yhdessä syksyn ensimmäisen Tavastian keikan kanssa tämä tarkoittaa siis kolmea täyteenpakattua isoa keikkaa Helsingissä parin kuukauden sisällä, joten kysynnän voi tosiaan sanoa kasvaneen!

Tavastian välipäiväshow’sta vielä mainittakoon että siellä lavalle nousi kanssamme hammond-artisti Timo Vesajoki sekä priimusviulisti Minna Pensola. Allekirjoittanut mokaili Onnelliset kohtaa -kappaleen mustalaissävytteisen akusto-improvisoinnin ihan parhaan kykynsä mukaan, mutta kannatti se silti vetää minnan viulusoolon takia! Uskalsimme myös vihdoin tarttua Itkevään lintuun, ja se kyllä kannatti.

Ensi vuoteen!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja