Klubi, Turku 16.11.2007

Rakkaaseen Turkuun on kaikkien nokittelujen ja loanheittojen jälkeen kuitenkin aina kiva tulla, vaikka syksy ankeimmillaan onkin. Tämän päivän erikoisuuksiin kuului Växbyn veljesten Icons Of Elegancen minikeikka illan alkuun, joten oman checkin jälkeen yleis-kinkkiruoka-ateriointiamme säestivät Henrin ja Anssin mainio alt.kantri.

Hotelli oli muistaakseni nimeltään Holiday Inn, jossa ehdittiin Kössin kanssa vähän vääntämään trance-r’n’b -biittejä kansainvälisille markkinoille (tämä on uusin innostuksemme. Siitä voi syyttää Universalin musiikkikustannuspäällikköä Antti Lehtistä, joka on sysännyt meidät co-wraittauksen likaiseen maailmaan)

Toisaalla kaupungissa oli keikalla hitusen samaa yleisöä liehittelevä Tervis-Jonna, mutta Klubi täyttyi ääriään myöten jo Växby Brothersien duon aikana – muutamassa biisissä lavalle tepasteli myös Antti veljeksiä avittamaan loppubändin kuikuillessa monitoritiskin luona. Oman keikan jälkeen, täydestä salista huolimatta, olimme illan kulkuun ehkä hitusen tyytymättömiä. Ehkä hyperkatharttisen Oulun keikan jälkeen fiilismittari oli kärähtänyt… Joka tapauksessa tuntui että ihan katosta ei läpi päästy – vaikka yleisökommentit jälkeenpäin todella mairittelevia olikin! Suurkiitos niistä!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja