45 Special, Oulu 14.11.2007

Sunnuntaina oli aika laskeutua Rovaniemeltä alas Oulun korkeudelle (ja taas kerran bongata Oulu 100 -tiekyltti… saman kyltin perusteella olisi muuten voinut tehdä myös 18 km Simoon -kappaleen. Olisikohan ollut ihan yhtä iskevä nimi?). Keikka oli merkattu alkavaksi jo 21.30, joten hitaan soundcheckin jälkeen ei jäänyt paljon muulle kuin ruokailulle aikaa. Pientä yritystä oli saada hotellihuoneen puhelinkopin kokoinen sauna päälle mutta se ei ehtinyt lämmetä kuin 47-asteiseksi.

Takahuoneeseen tungettiin täpötäyden 45:n yleisömassan läpi ja keikka taidettiin saada alkamaan melkein ajallaan. Rovaniemen yössä nuhjaantunut energiatasoltaan nollassa oleva bändi syttyi välittömästi oululaisyleisön käsittelyssä, ja lopulta tästä tuli kyllä ehdottoman ikimuistoinen ilta. Missä olet Lailan? ja 100 km Ouluun kohdilla kuullut yleisöhuudatukset on meillä tupannut jäämään harvinaisuuksiksi, mutta sitä ainutkertaisemmalta ne saivat illan tuntumaan. Suurkiitos, ryhmähalaus – ja sitten karaokeen!

Karaokebar -karaokebaarissa kuultiin ainakin seuraavat kappaleet Toiset meistä (Antti) Baby One More Time (Kössi) Feel (Joel) Laulu kuolleesta rakastetusta (Terhi) Ebony & Ivory (Anssi & Kössi) Fame (Anssi feat. SMG) ja Close To You (Paapu). Taso oli muutenkin huimaava, Oulu tuntuu olevan väärällään aivan loistavia joikhaajia!

Mahtava reissu. Niinkuin moneen kertaan todettiinkin matkan aikana: Lappi on kuitenkin ihan eri!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja