Tivoli, Rovaniemi 13.11.2007

Vuokrakamoilla soittamisessa on se hyvä puoli että voit tilata lavalle mitä haluat/mitä Lapin läänistä löytyy, eikä tarvitse soittaa omilla paskoilla (saatikka kantaa niitä). Ongelmia tulee vasta siinä vaiheessa jos ei eläessään ole edes vaivautunut miettimään mitä haluaisi. Niinpä olin delegoinut vahvistinvalintani Miikalle, joka tilasi Leville passelin Voxin ja Tivolille vielä paremman Fenderin. Kuten olemme varmasti monessa paikassa mainostaneet, on Tivoli kenties Suomen kivoin keikkamesta. Ja Comicossa Suomen paras artistiruokailu. Joten kaikki olivat jo etukäteen aika mehuissaan päiväohjelmasta.

Ja mehuissaan oltiin keikan jälkeenkin. Alkuillasta tullut tieto ja ymmärrys siitä että Eput olivat keikalla toisaalla samassa kaupungissa huoletti hetken aikaa kovastikin, mutta täyttyihän se Tivolikin. Ja keikka oli mitä mainioin. Varsinkin Ilman sinua olen lyijyä on vanhemmasta materiaalista nousemassa Kaikkien Aikojen Encoreiden joukkoon. Samoin 100 km Ouluun sai vielä uutta puhtia ylimääräiseksi numeroksi siirryttyään. Kiitos jälleen kerran koko Rovaniemelle viimeistä poroa myöten!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja