Vanha ylioppilastalo, Helsinki 11.9.2006

Vanha ylioppilastalo, Helsinki 11.9.2006Vanha ylioppilastalo tunnetaan siitä, että saliin saisi hyvät saundit vain purkamalla rakennuksen ja rakentamalla uuden styroksista tilalle. Ja epäuskoinen virnehän se Nykäsen kasvoille nousi kun se PA:ta yritti viritellä. No, tämä tiedettiin jo etukäteen, joten asiaan suhtauduttiin fatalismilla ja huumorilla.

Loistava Plutonium 74 astui lauteille 21.45 – yleisöystävällistä! – ja taloon pakkautui kokoajan enemmän väkeä pitkänä letkana. Ikisuosikkini “Radio menee ylös” ja “Perusasioita” olivat saaneet seurakseen uutta materiaalia… Ylermi! Pystynen! Nyt toka levy pihalle äkkiä!

Hieman yhdentoista jälkeen oli SMG:n vuoro marssia lavalle. Yleisö oli parasta mahdollista: Nousuhumalaista nuorisoa salin täydeltä, jotain yliopiston lukukauden aloittamista tässä kai teemallisesti juhlittiin. Ehkä täysi sali edes hiukan parantaa paikan akustiikkaa (ei kyllä Jukan naamasta voinut keikan jälkeen tällaista tulkita), mutta joka tapauksessa teknisistä yksityiskohdista viis: fiilis oli toppen ja yleisö aivan mahtavaa, jokaisessa kädet ilmaan -kohdassa mukana, ja Paapun ja Terhin yhteislaulu oli taas loistavaa. Tosta otsikon alta klikattavasta galleriasta voi aistia myös että oli aika hikiset lauteet, ja sekin on vain parhautta.

Kiitos ja kumarrus kaikille, tälle vuodelle taitaa sentään pari keikkaa vielä tulla. niistä tuonnempana.

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja