Seireeni, Porvoo 12.8.2006

Porvoo, tuo Suomen lahja Anssi Växbylle, olikin jo pitkään vältellyt vierailuamme. Itse muistan käyneeni tässä erittäin mysigissä pitäjässä vain Mauron Maidenin kanssa – siis soittamassa: Porvoohan on käytännössä toinen kotikaupunkimme Anssin juurien lisäksi myös Karillo-studion takia. Seireeni soittopaikkana tosin ei herättänyt nimen, sijainnin eikä sisustuksen perusteella mitään tunnistamisrefleksiä.

Soundcheck ja pizzat vedettiin verraten myöhään ja sitten vetäydyttiin saunakabinettiin venailemaan. Pelästyttävän myöhään paikalle tullut jengi oli lopulta kuitenkin hiton runsaslukuista ja keikka oli aivan mahtava. Meikäkin oli jeesusteipannut sträppinsä niin ettei saatana irtoa ennen eläkepäiviä. Ennen keikkaa ehdin Porvoon tutuista tavata Mika Tyyskän, joka tunnetaan Mauron Maidenista ja maailman hauskimmasta musiikkisaitista Guitar Shred Show, ja keikan jälkeen jubailtiin pitkästä aikaa Sara Vilanderin kanssa (Sara on se kun laulaa Etten säikytä kaloja -kappaleessa). Jonkin kotvan päästä kuitenkin laitettiin luutut autoon ja lähdettiin kotiapäin. Eläköön Porvoo.

Eli siinäpä se kesä – mahtavaa oli syyskuussa sitten taas Vanhalla ja muuallakin. kiitos ja kumarrus kaikille kuulijoille ja apuna olleille!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja