Kharma, Jyväskylä 12.7.2006

No niin – bussi kohti Jyskylää ja Will Ferrellin Uutisankkuri DVD-soittimeen. Aivan mahtava pätkä, parhaimmillaan darraisessa seurueessa yytsittynä!

Ilta-aurinkoinen Jyväskylä tuntui kutsuvalta ja friendlyltä, Kössi kävi kunnon tee se itse -meiningillä myymässä muutaman Teenage Lesbians -yhtyeensä vinyylin paikalliseen levyliikkeeseen. Kharma oli jotenkin hivenen “seduhtava” paikka, sinänsä ihan ambitiolla sisustettu yleisetninen designmesta. Lavatila jäi pieneksi mutta mukavaksi pehmustettuine seinineen. Soundcheckin ohessa käytiin Ali Baba -ravintolassa vetämässä artistisafkat narssuun, ja terassikaljojen jälkeen siirryttiin Antin huoneeseen kuuntelemaan Whitesnakea ja Kössin tuottamaa Vasama-yhtyettä – mainioita tietenkin molemmat.

Illan keikkaan valmistauduttiin yläkerran 55-asteisella bäkkärillä, eikä siellä lavallakaan lopulta niin viielä ollut. Use Every Part Of The Buffalo -kyltti oli liimattu aitaan eteeni, joten soitin keikan aivan liekeissä – samoin erityisesti Terhi veti varmaan parhaan koko HRYS-rundilla. Ja ehkä oikeastaan koko bändi. Puhvelin kaikki osat taatusti tulivat hyödynnetyksi ja Katu päättyy aurinkoon -kappaleessa Terhi oli jo jossain ihan zonella. Hikisten encoreiden jälkeen Nykänen ei täysin voinut yhtyä riemuumme koska ei miksauspöydältä käsin yleisöruuhkan pakkauduttua sisään enää kuullutkaan (eikä nähnytkään) mitään. Joten arvailujen varaan jää miltä se nyt sitten kuulosti. Varmaan ihan vitun hyvältä jokatapauksessa. Musiikkipuhvelin lailla myös yökerhosta käytettiin kaikki osat, eli kun paikassa oli ensin soitettu niin sitten siellä myös juotiin ja bailattiin.

Takaisintulomatka Helsinkiin tultiin kolmeen tuntiin nollalla pysähdyksellä ja dvd-elokuvalla – täydellinen teleportti: painetaan päät bussin sänkyyn Jyväskylässä ja nostetaan Helsingissä. Perfect!

Seuraavaksi Tampere ja Pakkahuone Egotripin kanssa – kaikki sinne!!!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja