Ruisrock, Turku 9.7.2006

Ruisrock, Turku 9.7.2006Ruisrock, Turku 9.7.2006Kahdeksalta aamulla vajaa bussimme lähti kohti Ruissaloa. Vajaa koska Anssi tuli suoraan landelta ja Jukka ja päivän monitorimies Sumppikin hyppäsi kyytiin vasta Turussa. Jälleen käsittämättömän lämpimät säät.

Saapuessamme puistolavalle Viikate jo kasaili kamojaan lavalle ja vanha tuttu bäkkärivenailu alkoi. Keikka oli 14.40 ja mitä mainioin. Itse soitin vähän paskasti monissa paikoin mutta yleisfiilis toimi. Paapun ja Terhin yhteislaulanta sopii aurinkoiseen kesäpäivään kuin nenä naamaan, ja yleisöllä tuntui olevan ihan mahtava meininki.

Omani ja Nykäsen savotta jatkui muutama tunti myöhemmin Mauron Maidenin riveissä tribuuttiteltassa, josta hajosi PA kuulemma tokan biisin aikana – mutta suoraan lavalta tullut mökä tuntui riittävän kansalle. Sitten auto lähtikin jo Helsinkiin, vaikka moni meistä jäi vielä sekoilemaan festareille ja Turkuun.

Seuraavan päivän Turun Sanomissa todettiin muun kehumisen lisäksi että harvoista suomalaismuusikoista on tullut sellaisia kolkyt ja risat -sukupolven ikoneita kuin Terhistä ja Joelista. Ain’t that the goddamned truth! Siinä meni kyllä vähän torikahvit tältä ikonilta väärään kurkkuun. Ai niin, ja kiitos Pyrylle yösijasta!

ruisrockin sivujen smg-kuvat

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja