Klubi, Turku 18.3.2006

Etuajassahan Turkuun silti tultiin. Kahvilakierroksen jälkeen Omenahotelliin, jonne Anssi kantoi juuri ostamansa skannerin, jota sitten viriteltiin käyttökuntoon. Turun Klubin lavaa oli jossain määrin muutettu, ja parempaan päin. Nyt oli aikaa tehdä kunnon sound check jonka jälkeen oli jo paljon turvallisempi olo. Sitten taas zombailtiin takaisin hotellille tuijottamaan aivot sulattavan huonoa Ghostia (Demi Moore, Patrick Swayze ja maailmanhistorian vähiten hauska “koomikko” Whoopi Goldberg)

Keikka aloitettiin siinä 23.30, ja Hölmön rakkauden introsta lähtien oli selvää että nyt tulee vitun hyvä keikka. Jotenkin sen vaan joskus tietää. Akustisen ja rokin materiaalin balanssi oli lapasessa, yhteensoitto ihan vitun hänessä, Terhi lieskoissa, yleisö tulessa, Paapu veti täydellisesti – keikan jälkeen vaan hypittiin ja halailtiin kuin pikkulapset. Setti oli biisijärjestystä varioiden sama kuin eilen, paitsi Solmu jätettiin pois kun me pelästyttiin kuinka paskasti se meni Tampereella, ja Onnelliset kohtaa otettiin ylimääräiseksi encoreksi kun sille tilaus oli.

keikan jälkeen tutustuttiin Monk-nimiseen uuteen jazzbaariin, josta löytyivät Dalindéon jätkät keikanjälkeisissä tunnelmissa (Josen savuista soittoa voi kuulla Katu päättyy aurinkoon -kappaleessa!). Seuraavana aamuna sitten nokka kohti Helsinkiä ja jaffat auki.

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja