Prologi

Kun aikanaan keikkamyyjämme Karvinen ilmoitti tilaisuudesta lähteä Balkanille rauhanturvajoukkoja viihdyttämään, oli selvää, että keikkoihin liittyisi paljon logistisia, vakuutusteknisiä ja aikataulullisia ongelmia. Mikään ongelmista ei kuulunut itse bändin jäsenten vastuualueisiin, joten suostuimme välittömästi ja innosta hihkuen. Lopulta kuitenkaan logistiikan, vakuutusteknisyyden ja aikataulutuksen erikoisasiantuntijamme Jukka Nykänen ei keikkoja päässyt miksaamaan, joten remmiin kiinnitettiin RMC:n Tuomas Hollmerus (joka pian sai kutsumanimen Lämmin-Tuomas, syistä jotka ovat liian monimutkaisia tässä selitettäviksi). Monitoreista lähti vastaamaan jäljittelemättömään tyyliinsä idän legenda Kake Hyvärinen. Keskiviikkoaamuna 14. huhtikuuta Helsinki-Vantaalle saapui parilla tilataksilla retkue aivan liian aikaisin herätettyjä muusikonketaleita..

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja