45-special, Oulu 26.3.2005

5-special, Oulu 26.3.2005" width="250" height="229" />5-special, Oulu 26.3.2005" width="250" height="372" />Ja ei kun aamiaiselle, Mafiaa pelaamaan ja kohti Oulua! Yhtyeestämme löytyy tällä hetkellä kaksi iPod-runkkaria, joten koko ajan joku kuuntelutti jotain jollain: tämän reissun soundtrackiksi nousi kuopiolaisen Hampaat suussa-yhtyeen järjettömän tarttuva Ei kiinnosta (Antin “löytö”) sekä The Beta Bandin Push It Out, jota itse olen vimmannut viime aikoina. 45-specialiin roudattin näitä kappaleita hoilaten.

Lavasoundi oli jo soundcheckissä mahtava Kaken loihtiessa kahteen ämyriin kaikille yhteisen kuuntelun. Sen jälkeen siirryttiin hotellille lojumaan. Minä, Kössi ja Terhi katsottiin mahtava John Cusackin, Gene Hackmanin ja Dustin Hoffmanin tähdittämä Valamiehistö-elokuva, jossa John Grisham kuljetti juonta kuin formulaa ja katsojaa kuin pässiä narussa. Sitten katteltiin vähän American Idolia ja lopulta lähdettiin takasin Nelivetoseen.

Keikka oli kyllä omissa fiiliksissä vielä parempi kuin eilen, itse asiassa aivan ylimaallisen sairaan hyvä, ja käsittääkseni yleisössäkin oltiin tyytiksiä. Mulle jäi vähän sellainen kuva että keikan mainonnassa ei oltu juurikaan mainittu että ilta oli ns. akustishenkinen, joten varmaan se joillekin tuli ihan yllätyksenä. Toivottavasti positiivisena! Viisi levyttämätöntä kappaletta kuului taas settiin (Opin valehtelemaan/Rannalta toiselle, Valmis, Ilman sinua olen lyijyä, Hölmö rakkaus ja Vierailla kallioilla) – ja ainakin omasta mielestäni juurikin ne olivat illan kulmakiviä. Keikan jälkeen viihdyttiin paikan päällä ja lampsittiin lopulta takaisin hotlalle.

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja