Puijonsarvi, Kuopio 6.5.2004

Torstaiaamuna lähdimme vajaalla miehityksellä kohti Kuopiota – Nääs Antti ja Jukka ajoivat henkilöautolla aina Mikkeliin saakka, ja Kakekin tuli vasta matkanvarrella kyytiin. Tämä henkilöautospedeily siksi, että Jukka jatkaisi huomisen jälkeen Mikkelistä Ouluun häihin. DVD-festiviteetit alkoi kryptisesti Operaatio Marsin ekstroilla, mutta lopulta pesään saatiin mainio Tom Cruise/Nicole Kidman -legenda Ukkosta radalla (Days of Thunder) – kaksi peukkua pystyyn Simpson/Bruckheimer -tuottajaparivaljakolle!

Loppumatkalta katsottiin aivan loistavaa Stephen Frearsin Nick Hornby -filmatisointia High Fidelity, joka lopulta jäi hieman kesken (ja jonka se nörtimpi levykaupan myyjä on yks yhteen Anssi Växby!). Bussin etuosassa kuunneltiin radiosta Suomen puolivälierää Kanadaa vastaan. Loppumatsi katsottiin roudauksen lomassa Puijonsarven yökerhon videoscreeniltä – aavemaisesti ilman ääntä. Kanadan upotettua poikamme jatkoajalla tehtiin Soundcheck, jonka jälkeen minä ja Antti tehtiin vielä paikallistelevisioon haastattelu. Puikkarissa ollaan oltu SMG:n kanssa kerran aikaisemmin, Kuopiossa kaksikin kertaa. Ed. Puijonsarven keikka oli hyvä, ja Kuopion torin ulkoilmakeikka aivan loistava. Nyt suurin kysymysmerkki olisi vaikea torstai-ilta railakkaan vapun jälkeen.

Jok. tap. siirryimme kadun yli Fransmannin puolelle odottelemaan standardikana-annosta. Sitten hotellihuoneeseen ihmettelemään ehtisikö ruoka edes laskeutua ennenkuin pitäisi rynnätä lavalle. Kyllähän se ehti. Keikka ei ollut mikään paras mahdollinen, joskaan ei mitenkään mahdotonkaan. Sen jälkeen pyörittiin jonkin aikaa siinä baaritiskeillä, mutta lopulta lähdin Kössin kanssa Henry’s Pubiin, jonka mainiota lettutaikinan makuista drinkkilistaa oli taas mukava testailla.

Setti

1. 100 km Ouluun 2. Letitä tukkani 3. Huomisen sää 4. Onnellinen nainen 5. Ei mun oo hyvä olla yksin 6. Kaikkeen kyllästyy 7. Nimikirjaimet 8. Juokseva mies 9. Säälittävä syksy 10. Elena 11. Vastusta mua 12. Tällaisena kesäyönä 13. Kun tuuli oli viilee ... e. Helsinkiin e. Minne katosi päivät

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja