Stockmann, Helsinki 24.8.2003

Herra ja Rouva Stockmann järjestivät Argos-hallissaan minikonserttien sarjan, jonka oli tarkoitus sponssata musiikin ALV:n laskemista ja jossa esiintyi Suomen musiikkiskenen erilaisia viipeltäjiä, mm. me. Kivaa oli, Kososen kera soitettiin kolme biisiä (Ei mun oo hyvä olla yksin/Tällaisena kesäyönä/Minne katosi päivät) ja ainakin kaksi kertaa pidempi aika saatiin jakaa nimmareita (toimi, josta Anssi jostain syystä lipesi). Ja päästiin pater noster -hissillä kattoterassille kahville. Sinne vissiin remontoidaan tulevaisuudessa asiakkaille avoin rafla. Kivat näkymät.

Setti

Ei mun oo hyvä olla yksin/Tällaisena kesäyönä/Minne katosi päivät

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja