Villikissa, Iisalmi 24.7.2003

Iisalmi tuli keikkalistaan viime hetkellä ja aikalailla puun takaa. Kamat raijattiin Syken Tavastian eteen parkkeeraamaan Russelliin, jonka sängyltä löytyi sitten se hukkuneeksi luulemani Jane’s Addiction -uutuuskin. Matkan sujuminen mahdollisimman hauskoissa merkeissä varmistettiin ostamalla taukopaikan kirjatorilta polleasti nimetty Vuosituhannen hauskimmat vitsit -kirja. Tosin esim. 1000-1800-luvulta peräisin olevat vitsit olivat toimittajien syynissä jääneet enimmältä osin kirjasta pois. Tällä kertaa Antti muisti minua Ricky Martinin elämänkerralla.

Aluksi Hotelli Koljonvirran Villikissa ei soittanut niin mitään kelloa, mutta kyllähän UB:kin aikanaan siellä soitti, ilmeisesti samalla, vajaat 2 metriä syvällä lavalla. Soundcheckin jälkeen lähdin Kössin kanssa ratsaamaan kaupunkia, joka oli ihan tyhjillään. Kaikki oli ilmeisesti torstai-iltana kotona kattomassa telpparia. Vähän hiipi pelko perseeseen, että tuleeko kukaan sitten meitäkään kattomaan.

Tuli! Jee! Puolilta öin aloitettiin ja hauskaa oli. Lavalla oltiin sen koon ja muodon takia jotenkin rivimäisessä muodostelmassa ja Antti yritti malttaa ja soittaa oikein erityisen hiljaa, jotta yleisö kuulisi muutakin kuin rummut. Joten sellainen hieman iisimmin svengaava meininki oli. Mutta hyvä lämmin ja hellä! Enkä sitä meinää etteikö ne räminäbiisit olisi rämissyt, mutta mahdollisuuksien mukaan teidän siellä yleisössä pitäisi enemmänkin harrastaa paritansseja. Sitä on hauska soitellessa katella. Keikan jälkeen vaihdettiin tietenkin vielä vapaalle kaupungin kuumimmassa yökerhossa Villikissassa! Kiitos kaikille!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja