Himosfestival, Jämsä 20.6.2003

Jämsällä oli typötyhjää, kylmää ja sateista kun paikalle tultiin, mutta mikä tahansa ilmeisesti oli parempi kuin matkan varrelta mukaan koukattujen Kaken, Antin ja Jukan eilispäivän Kouvolan Keskiyön Juhlaplaneetta.Koska meillä oli aloitusaika klo 14.00, saimme tehdä soundcheckin rauhallisella aikataululla tyhjälle kuraiselle kentälle.

Jostain teitä sissejä kuitenkin ilmestyi sadeviitoissa tai ilman, ja sanotaanko nyt suoraan, että siinä säässä minä en olisi välttämättä vaivautunut itseäni katsomaan. Joten kiitos olosuhteisiin nähden kivasta keikasta. Sitten itseasiassa ruvettiinkin vaan venttaamaan iltaa – Donkkareiden vedon loppumista – että päästäisiin Tampereelle yöksi. Jossain vaiheessa äkättiin Mauron ja Peten kanssa mennä paikalle raahattuun jättijacuzziin, jossa minä ja Mauro lämmiteltiin lopulta ilmeisesti jopa viisi tuntia sikarit ja bisset kädessä. Ei paljoa kylmä tihkusade haitannut.

Setti

ei jaksa muistaa välittää

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja