Kåren, Turku 1.11.2002

Åboon saavuttiin hieman myöhässä, mielessä pieni epäilys keikkapaikan valinnan oikeellisuudesta: Säätämö oli ollut viime keväänä ihan pirun magee mesta soittaa, ja Kårenilla ei tunnetusti ole ihan kaikkein paras akustiikka. Helsinginmatkalaisetkin ilmaantuivat tonteille, tehtiin soundcheck, mentiin hotellille, kävin lätisemässä vähän Auran Aalloille ja sitten katsottiin perinteiset Popstars ja Heikoin lenkki. Ja tunnariaan myöten täysin masokistisen kamalaa Paristoa.

Bäkkärillä uusien xXx-tatuointien liimaamisen ohella sitten hermoiltiin, että tuleeko paikalle tarpeeksi jengiä, perkele, ja miksei olla Säätämöllä kun siellä jengiä enemmän käy, mutta huoli osoittautui lopulta turhaksi. Keikka ja turkulaiset olivat ihania! Pienen Lahti-downerin jälkeen oli kivaa huomata homman taas sujuvan. Kiitos teille! Shown jälkeen vedettiin lava kasaan ja lähdettiin Dynamoon juhlimaan.

Setti

1. Ei mulle riitä 2. Sä 3. "Lettibiisi" 4. Ei mun oo hyvä olla yksin 5. Tällaisena kesäyönä 6. Mitä hyödyttää 7. Kaupunki allapäin 8. Luoksesi 9. Onnelliset kohtaa 10. Vastusta mua 11. Minne katosi päivät 12. Kun tuuli oli viilee - e1. Kun puut tekee seittiä e2. Jos osaisin

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja