Baarifestarit, Helsinki 7.8.2002

Myöhäisessä vaiheessa sovittu keikka Espan lavalla vedettiin yllättäen Sumppi monitorimiksaajana ja vaihteeksi taas Staffan kakkoskitaristina. Paikalla ja sen liepeillä oli väkeä kuin KooVeen maalilla, joten joko aurinkoinen sää tai City-lehden kuvaus “kaupungin omasta, älykkäästä ja magneettisesta” bändistä olivat houkutelleet massat liikkeelle.

Meitä ennen esiintynyt Mighty 44 (hei Mauro! hei Kristian!) yritti saada puistokävelyllä olevia lapsiperheitä joraamaan ja bailaamaan tosi elektrisesti, mutta aika lempeä ja lunki tunnelma mestoilla oli lavalle mentäessä. Setti oli se ihan sama typistys kuin festareilla oli hyväksi havaittu, ja hauskaa oli. Alkukeikka jopa meni jotenkin tosi hienosti, tosin Tällaisena kesäyönä -kappaleen tempo oli niin järjetön, että en tunnistanut biisiä Antin lyödessä sen käyntiin, ja olin hetken matkaa pihalla kuin lumiukko, että mitäs sitä rupeis soittelemaan. Loppukeikasta mopo alkoi lähteä vähän käsistä, ja Kun tuuli oli viileessä kitara oli jo vähän enemmän epiksessä kuin lääkäri määrää. Jokatapauksessa hieno keikka, ja kuulemiin lokakuuhun. Silloin pitäisikin olla treenattu taas reilusti laajempi repertuaari.

Setti

1. Minne katosi päivät 2. Ei mulle riitä 3. Onnelliset kohtaa 4. Tällaisena kesäyönä 5. Sä 6. Ei mun oo hyvä olla yksin 7. Kun puut tekee seittiä 8. Vastusta mua 9. Vuoksesi 10. Kun tuuli oli viilee e. Nää aamut (kai, biisilistat aina katoaa johonkin)

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja