Raumanmeren juhannus, Rauma 23.6.2002

Jo lähtiessä oli kylmää ja märkää kuin eskimon pillussa, ja sää ja sade vain paheni matkan aikana. Matka taitettiin Kerkon bändiläisten kanssa samalla bussilla kun keikatkin oli peräkkäin teltanomaisella kakkoslavalla. Paikan päällä päivän mittaan sade vähän hellitti, mutta koleaa oli vielä kun lavalle astuttiin. Teltta oli ilahduttavasti täynnä vaikka Ra-Ra-Ra-Rasmus aloitti päälavalla samaan aikaan, ja aikarajoitteiden vuoksi linjakkaan lyhyeksi hiottu setti tuntui toimivan hienosti. Onnelliset kohtaa ei ehkä vielä vähään aikaan tule asettumaan kunnolla uomiinsa (Mikko ei vielä ollut edes kuullut sitä) ja Tällaisena kesäyönä kaahasi ylinopeana tuttuun tapaansa, mutta Ei mun oo hyvä olla yksin ja Sä jotenkin laukaisi ainakin omassa päässäni tilanteen sillä tavalla, että homma tuntui todella luistavan. Harmi vaan että jäi juhannuksen ainoaksi keikaksi.

Erinäisten miehistösähläysten takia pääsin vielä debytoimaan perkussionistina Kerkon vetoon, ja sen jälkeen jäätiin vielä paikan päälle Jussia juhlistamaan.

Setti

1. Ei mulle riitä 2. Minne katosi päivät 3. Onnelliset kohtaa 4. Ei mun oo hyvä olla yksin 5. Sä 6. Tällaisena kesäyönä 7. Vastusta mua 8. Vuoksesi 9. Kun tuuli oli viilee e. Kun puut tekee seittiä

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja