Yokotai-keskusteluohjelma, YLEn TV-talo, Pasila 22.5.2002

Käytiin soittamassa kaksi biisiä ylen “suoranomaisessa” keskusteluohjelmassa, ja tämä olikin ensimmäinen televisioesiintymisemme: Terhiä harmitti kun se lauloi mielestään päin vittua, niin kai Anttiakin, mutta mun mielestä ne kuulosti ihan hyviltä, ja yleinen konsensus oli, että ainakin lujaa hyvistä kaapeista kuunneltuna tv-miksaus kuullosti erinomaiselta (eri asia on kuinka usealla kotikatsojalla on seinään upotetut Genelecit kaiuttiminaan.) Paikalla hyörineet rivitanssijat sinivalkoisissa cowboy-asuissaan antoivat koko päivälle LSD-tripinomaisia piirteitä. Aihevalinnat tuntuivat muutenkin aika spiidipäissä tehdyiltä: parisuhdeväkivallasta siirryttiin mutkattomasti eläkkeelle jäävään miestenhattukauppiaaseen ja kantrijorauksen sm-voittajista meidän haastatteluun. Kaikkein psykedeelisin oli kuitenkin amerikkalainen mies, joka kuljeskeli ympäriinsä mustassa stetsonissa ja viimeisen päälle laitetussa mustassa palkkionmetsästäjä-Johnny Cash-sotisovassa, ja neuvoi oraakkelimaisesti, että meidän pitää antaa parastamme koska Euroviisu-fan club on paikalla.

Jokatapauksessa suurkiitos kaikille ohjelman työntekijöille ja erityisesti ääniteknikoille.

Setti

1. Tällaisena kesäyönä 2. Kun tuuli oli viilee

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja