Ruisrock, Turku 9.7.2010

Meikkis saapui ulkosaaristosta, aina Kökarista asri, jo edellisenä iltana, mutta muut tuli aamupee Helsingin suunnasta. Ruissalossa oli paahtavan aurinkoista Prince Of Assyrian soittaessa, mikä ei lavan takaviistosta käsin pitänyt kyllä mielenkiintoa hetkeäkään yllä. Mutta menisi varmaan särkynytsydämisenä jossain pienessä klubissa paremmin.

Keikka oli aivan tajuttoman hyvä, joskin tuli sellainen olo, että uutta materiaalia pitäisi kohta jo päästä tekemään – tuntuu että samat biisit eri järjestyksessä on jo täällä vedetty. Yleisö, sää, ruotsinlaivat, poljento ja tunnelma oli kuitenkin niin hänessä että pienistä viis. Terhin skidikin oli ensimmäistä kertaa festivaaleilla (toki bäkkärialueen rauhassa ja klassiset Peltor Kidit korvilla) ja tuntui viihtyvän.

Iltaa kohden katseltiin Anssin, (roudarina olleen) Tommin ja Paapun kanssa vielä Donkkareita ja Jätkäjätkiä ja lauttamatkalle (ja sitä edeltäneeseen mittavaan jonotukseen) löytyi seuraksi Manna ja Mikko Joensuu. Dynamon uumenissa koko päivän kiehunut helle oli jo liian diippi kokemus, joten hotelli kutsui piakkoin.

Keikat

25.06. PaPaNa Bar, Inari
02.07. Freedom Festival, Tampere
09.07. Ruisrock, Turku
16.07. Henry’s Pub, Kuopio
17.07. Ilosaarirock, Joensuu
29.07. Neste Rally Zone, Jyväskylä
30.07. Qstock, Oulu
26.08. TBA 
27.08. Janakkala 150 vuotta, Turengin liikuntahalli , Janakkala


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja